Welkom

Paarden en honden zijn altijd in mijn leven geweest. Vanwege tijdgebrek is het paardrijden erbij ingeschoten. Er was toch een gemis en ik heb daarom in 2014 besloten om weer met paarden te gaan werken. Begin 2015 ben ik gestart met de opleiding (sport)paardenmassage bij de NHI.Samen met Mercuur Daarna bijscholingen gevolgd o.a. in de Emmett Techniek voor paarden, Materson Method, Taping voor paarden.

Vanwege spierproblemen bij onze hond Lexi (Rhodesian Ridgeback) heb ik vervolgens de opleiding (sport)hondenmassage gevolgd bij Sandra Vinken opleidingscentrum voor hond en paard. Daarna bijscholingen gevolgd o.a. myofascial release therapeut, medical-en functioneel taping voor honden, cranio sacraal voor hond.

Wij hebben 3 paarden Edelweiss (KWPN) en Vinoesch (appaloosa/panterbont) en Trendy (Appaloosa?fewspot). Vinoesch en Trendy zijn half broertjes.  

Lexi

Daarnaast hebben wij nog 4 honden (Rhodesian Ridgebacks). Onze eerste hond Ysha is helaas overleden en daarna kwam Lexi  bij ons. 4 jaar later kwam Louie bij ons en Bayoola is in januari 2022 als herplaatser bij ons komen wonen. Op 7 januari 2023 hebben Bayoola en Louie 11 pups gekregen, waarvan Yuba bij ons is blijven wonen.

Bayoola & Louie
Yuba