Welkom

Samen met Mercuur
Samen met Mercuur

Paarden, honden en katten zijn altijd in mijn leven geweest. Vanwege tijdgebrek heb ik de laatste jaren geen paard meer gereden. Er was toch een gemis en ik heb daarom in 2014 besloten om weer iets met paarden te gaan doen. Begin 2015 ben ik gestart met de opleiding (sport)paardenmassage bij de NHI. Omdat ik kwaliteit en bijscholing belangrijk vind wilde ik mij aansluiten bij de VPSN (http://www.vpsn.nl). Na het toelatingsexamen met goed gevolg te hebben afgelegd ben ik trots lid van de VSPN

Vanwege spierproblemen bij onze hond Lexi (Rhodesian Ridgeback) ben ik vervolgens de opleiding (sport)hondenmassage gaan volgen bij Massage Hippique.

Mijn ervaring is dat zowel paarden als honden veel baat hebben bij de massages. Het brengt zowel ontspanning als een soepeler bewegend paard en hond.

De opleiding die ik op dit moment volg is acupressuur voor dieren en hiervan hoop ik in november van dit jaar mijn diploma te behalen. Mocht u vragen hebben dan sta ik u graag ter woord.

Samen met Kadie
Samen met Kadie